Activiteiten

Meer bedrijfszekerheid via middenspanningscabines

Wanneer het aansluitvermogen van je bedrijf niet overeenstemt tot het reële stroomverbruik, is een middenspanningscabine niet minder dan een noodzaak, met het oog op een grotere bedrijfszekerheid en minder spanningsonderbrekingen. Als specialist in industriële elektriciteit neemt Afschrift dit met 75 jaar aan vergaarde expertise met kennis en kunde graag ter harte.

 

 

Meer bedrijfszekerheid, lagere kosten

Iedere onderneming is anders, en dat geldt niet enkel voor de activiteiten, maar ook voor het verbruik én de beschikbare infrastructuur. Zeker voor ondernemingen vanaf 75.000 à 100.000 kWh valt de investering vast en zeker te verantwoorden. Gezien ook de distributiekosten door deze investering terugvallen, en de energiefactuur dus lager komt te liggen, ligt een relatief beperkte terugverdientijd binnen bereik.

 

Een cabine op maat van je verbruik én je infrastructuur

Groeit de nood voor een middenspanningscabine, dan gaan we bij Afschrift graag aan de slag om je een oplossing op maat te kunnen voorzien, of de cabine in kwestie nu binnen of buiten moet komen te staan. Schakelingen, transformatoren, veiligheidsmaatregelen,... we combineren de componenten tot we net bij dié oplossing uitkomen die geschikt is voor jouw toepassing. En jouw bedrijfsgebouwen, waar de cabine dan ook moet geplaatst worden!

 

Steeds het juiste vermogen, een lagere factuur

Angst voor stroompannes of spanningsonderbrekingen behoren met een middenspanningscabine voorgoed tot het verleden. Afschrift is je partner voor middenspanningscabines met vermogens van 50 kVA tot 10 MVA of meer, waardoor je machinepark steeds ruim afdoend vermogen beschikbaar zal hebben. Hiervoor kunnen we niet enkel de middenspanningscabine zelf realiseren, maar ook de verdeelkasten, de bekabeling en de algemene montagewerken.

 

 

Wil je meer bedrijfszekerheid?

Vraag jouw middenspanningscabine aan!

Afschrift - Middenspanningscabines