Activiteiten

Jouw partner voor algemene montagewerken

Op zoek naar een partner voor je kabels, kabelladders, kabelgoten, stopcontacten, verlichting of schakelkasten? Een kleinschalig of net heel omvangrijk project? De technisch opgeleide monteurs zorgen ervoor dat de klus compleet én tot in het kleinste detail wordt uitgevoerd, en wordt geïntegreerd in je bestaande infrastructuur.

 

 

Algemene elektriciteitswerken in de industrie: function meets form

Voor algemene montagewerken gericht op elektriciteit binnen een industriële context, daar moet je als ingenieur een perfectionist voor zijn, wil je de perfecte oplossingen kunnen voorzien. En dan hebben we het niet enkel over de functionaliteit - dat lijkt ons evident - maar net zo goed over de uitstraling.

 

Want geef toe: niks zo knap toch als een kaarsrecht kabeltraject van vele lopende meters, in een perfect verlichte ruimte. Weet dat we bij Afschrift gedreven zijn om voor dit mooie resultaat alles uit die perfect samengestelde (schakel)kast te halen, om zo jouw processen vlot te laten draaien! Onze job houdt pas op, als niet enkel voldaan is aan jouw hoge verwachtingen, maar ook aan onze eigen werktrots.

 

 

Droom je van een perfectionistisch geïntegreerd systeem?

Doe beroep op de Afschrift-monteurs!

Kabels, kabelladders, kabelgoten, stopcontacten, verlichting, elektrische schakelkasten… In Afschrift vind je de perfecte partner voor algemene elektrische montagewerken.