Expert in industriële elektriciteit & automatisatie

De kracht achter onze expertise

 

Afschrift is een Belgisch familiebedrijf dat zich, met meer dan 75 jaar ervaring op de teller, specialist mag noemen in industriële elektriciteit en automatisatie. De firma startte met elektromotoren en auto-elektriciteit. Drie generaties later richten we ons meer en meer tot de industrie.

 

Diezelfde generaties verzamelden een rugzak vol ervaring en knowhow op het gebied van elektriciteit. Samen met een team van 50 technisch opgeleide medewerkers, zoals ingenieurs en monteurs, slagen we erin om elke werf feilloos af te leveren. We brengen in de eerste plaats elk industrieel project in kaart om dan een advies op maat te geven. Plannen worden uitgewerkt, elektrische borden gebouwd en elk apart onderdeel wordt in uw systeem geïntegreerd. Bovendien kunnen wij ook uw productieproces volledig automatiseren en beschikken we over een zeer uitgebreide stockvoorraad aan elektrisch materiaal.

 

Met een bestand dat we sedert 1946 druk aan het opbouwen zijn, kunnen we heel wat bedrijven uit onder andere de voedings-, bouw-, metaal- en houtverwerkende nijverheid tot onze klanten rekenen. Zij zijn niet zomaar mensen waarmee wij kort contact hebben, maar echte partners waarmee wij langetermijnrelaties opbouwen. Zij weten ondertussen dat ze 24/7 op onze persoonlijke service kunnen rekenen.

HOGE SERVICEGRAAD

 

EIGEN STUDIEDIENST

 

EIGEN BORDENBOUW

 

EIGEN PLAATSINGSDIENST

Langdurig engagement met de industrie

Industrie blijft onze core business en onze missie het bieden van een uiterst gespecialiseerde aanpak. Van de ontwerpfase, over de installatie en opstart tot de dienst na verkoop. Wij volgen de nieuwste trends en technieken op de voet.

 

Onze klanten zijn onze partners waarmee we graag kwalitatieve langetermijnrelaties opbouwen. Daarom blijven we 24/7 bereikbaar en gaan we (telkens opnieuw) resoluut voor een flexibele en persoonlijke aanpak.

Directe lijn, één contactpersoon

Een onberispelijke service en een totaalaanpak op maat komen er natuurlijk niet zomaar. Met een eigen studiedienst, bordenbouw en plaatsingsdienst realiseren we alles in eigen huis. Net dat zorgt voor efficiëntie gedurende het hele proces: van de ontwerpfase, over de installatie en opstart tot de dienst na verkoop. Bovendien blijven we in een steeds evoluerende markt de nieuwste trends en technieken op de voet volgen en onze mensen verder opleiden om onze klanten altijd het allerbeste te bieden.

 

Bij Afschrift staan we er op een rechtstreeks aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Geen hiërarchie of omwegen, maar een directe lijn tussen ons en onze partners. Bovendien is dat aanspreekpunt doorheen het hele proces dezelfde persoon. Uit ondervinding weten we dat mensen er niet van houden om voortdurend door onbekenden gecontacteerd te worden. Eenzelfde verantwoordelijke van begin tot einde zorgt niet enkel voor uitgebreide kennis van het project, maar zo bouwen we ook een vertrouwensrelatie op met onze klanten. En laat het nu net dat vertrouwen zijn dat de basis vormt voor een mooie, langdurige samenwerking.