MicrosoftTeams-image (12)
NV Afschrift

NV Afschrift

THE POWER FOR YOUR IDEAS

Afschrift mag zich specialist noemen in industriële elektriciteit en automatisatie. Samen met een team van 50 technisch opgeleide medewerkers, zoals ingenieurs en monteurs, slagen we erin om elke werf feilloos af te leveren.

industriële elektriciteit  I  automatisatie  I  engineering  I  middenspanning  I  siemens integrator 

Meer dan 75 jaar ervaring in industriƫle elektriciteit & automatisatie

Afschrift is een Belgisch familiebedrijf dat zich, met meer dan 75 jaar ervaring op de teller, specialist mag noemen in industriële elektriciteit en automatisatie. De firma startte met elektromotoren en auto-elektriciteit. Drie generaties later richten we ons meer en meer tot de industrie.

Solliciteer en laat ons niet langer in spanning!

Afschrift groeit flink en is op zoek naar nieuwe collega’s met een open blik om mee te bouwen aan onze toekomst. Samen met het hele team werken we aan uitdagende projecten om fier op te zijn. Als werkgever communiceren we eerlijk en correct, zodat je duidelijk weet wat je kan verwachten. What you see is what you get.

 

Ook als jonge medewerker kan je zeker bij Afschrift solliciteren. Je kan rekenen op onze steun om je op te leiden, ondersteunen en begeleiden, zodat je als professional kan groeien in je vak.  

 

We staan altijd open voor gemotiveerde medewerkers! Daarom loont het ook zeker de moeite om een spontane sollicitatie (cv en motivatie) in te sturen t.a.v. Virgini.Degroote@afschrift-nv.be.

 

 

PROJECTEN

Afschrift hielp al heel wat ondernemingen met hun elektriciteitsnet. We hebben dan ook een waslijst aan referenties uit verschillende sectoren. Één voor één partners waarmee we een relatie onderhouden die gebouwd is op wederzijds vertrouwen en respect.

CONTACT

Elektriciteit en automatisatie bij uw volgende project?